Regl gece külodu nedir? Nasıl kullanılır?

Regl gece külodu nedir? Nasıl kullanılır?

Regl gece külodu nedir?

Bu aslında tuzak bir soru! Çünkü regl külodunun gecesi gündüzü olmaz :) Önce en önemli soruyu cevaplayalım: Regl külodu nedir?

Regl külodu nedir?

Regl külodu, emici, özel sızdırmaz katmanı sayesinde sıvı geçirmez, çamaşır makinesinde yıkayabileceğin ve senelerce kullanabileceğin yenilikçi, çevreci, konforlu bir menstrüel üründür. Dışarıdan baktığında normal külotlarından herhangi bir farkı yoktur! Akıllı kumaş katmanları sayesinde sıvıyı hızla emer, kuru hissettirir ve sızdırmaz.

💫 Sıvı geçirmez özel katmanı sayesinde sızdırmaz, leke yapmaz.
💫 Kullan-at ürünlere alternatif, neredeyse sıfır atık bir menstrüel ürün.
💫 Çamaşır makinesinde yıkanır, tekrar tekrar kullanılır.

💫 Koku oluşumuna karşı ve yüksek nefes alabilirlik önceliklendirilerek tasarlandı.

Gece de gündüz de giyilir. 

Regl külodu nasıl çalışır?

Biz Kiklou’nun regl destek külodunun uzmanlarıyız! Açıklayalım. Regl külotlarımız birçok farklı kumaştan oluşur. Bu kumaşlar ileri tekstil teknolojisi ile geliştirildiler. Külodumuzun arkadan popoya, önden de mons pubise doğru uzanan kısmında kat kat kumaşlarımız “akıllı katman sistemi”ni oluşturur. Bu sistem sayesinde regl külodunun ağ kısmı regl kanamasını hızla emer, hapseder, sıvı geçirmez özel katman sayesinde sızdırmaz ve konfor sağlar.

Özetle, Kanadığı günlerin konforunun diğer herhangi bir gündekinden daha az olmasını kabullenmek istemeyen herkesi regl destek küloduna geçişe davet ederiz :)

Regl destek külodu sağlıklı mıdır?

Kiklou regl destek külotları sağlıklı bir menstrüel ürün alternatifidir. Kullan-at pedlerde bulunan klor ağartması, parfüm ya da diyoksin gibi zararlı kimyasal maddeler regl külotlarında bulunmaz. Üretim sürecinde insan ve çevre sağlığına zararlı hiçbir kimyasal kullanılmaz. 🥰

Regl gece külodu nasıl kullanılır?

Gece de gündüz de kullanılır! Hatta kullanırken başka hiçbir regl ürünü kullanmaya da gerek yoktur. Regl külodunu doğru emicilik seviyesinde kullandığında kafan rahat olsun :) 

Regl külodunu;

💫 Aldığın regl külodunun emicilik seviyesine uygun kanama günlerinde tek başına,

💫 Reglin ne zaman geleceğini kestiremediğinde arkana bakıp endişelenmemek için,

💫 Reglden önce veya sonra lekelenme günlerinde,

💫 Ekstra koruma için diğer menstrüel ürünlerle bir arada,

💫 Vajinal akıntılar için kullanabilirsin.

 

📣 Kiklou regl külodunu hemen keşfetmek için tıklayın!


Bu içerikler de hoşuna gidebilir 😉

Regl ve Hamilelik
Reglden kaç gün sonra hamile kalınabilir, reglken hamile kalınabilir mi ya da hamileyken regl olunur mu gibi bütün soruların cevaplarını sizler için yanıtladık!
Vajinal Tuşe Nedir ve Nasıl Yapılır?

Vajinal tuşe ne demektir, hangi durumlarda yapılır gibi soruların cevapları ile alttan muayeneyle ilgili diğer bilgileri verdiğimiz detaylı yazımızı senin için hazırladık!