Sena yazdı: Yaza Dair...

Sena yazdı: Yaza Dair...

Yaz birçok kişinin iple çektiği, yolunu gözlediği, #tbt lerde anmaya doyamadığı mevsim. En gözde mevsimim olmasa da benim de yaza dair sevdiğim küçük anlar var. Öyle sahil başında ateş yakmalı, arka fonda gitar eşliğinde “Akdeniz Akşamlarıııı” temalı ya da plajlarda happy hour anları gelmiyor umarım hemen akla 🥲 Bahsettiğim daha basit anlar, keyifler, mutluluklar. Hasır şemsiyenin arasından sızan güneşin tenimdeki hissi, ilk güneşlendiğim gün sonrası sanki güneş, rujuyla yanaklarımdan öpmüş ve iz bırakmış gibi duran al yanaklarım, ayağımın altındaki yumuşacık ılık kumlar, buz gibi karpuzdan alınan ilk ısırığın içini serinlettiği gibi anlar işte. (Evet biraz romantiğim 🥰)

Öte yandan yazı hiç özlemememe sebep olan birkaç neden var bana göre.

😮‍💨 Artan nem ve tombiş bacaklarımdan mütevellit şort ya da etek giyince sıcak hava etkisiyle oluşan pişik.

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻Yapışan tenler sebebiyle klimasız odada sevişme imkanı olmaması (umarım annem burayı okumaz 🙈). 

🩸Yazın regl olmak diğer haz etmediğim şeylerden biri. Hem hava sıcak, hem vıcık vıcık, hem sancılı. Normalde regl sancılarıma bir dost gibi sarılan sıcak su torbam yaz aylarında bana düşman.

🦟 Kanınıza susamış, kulağınızdan eksik olmayan, uykusuz gecelerin sorumlusu vampir dişi sivrisinekler (erkek sivrisinekler kan emmez. Bu genel kültür bilgisini de buraya bırakalım😌)

Kiklou hayatıma girdiğinden beri negatiften pozitife dönen noktalar da var. Eskiden popomun terlemesinden ped/tampon sızıntısı olup olmadığını anlayamazdım ya da ince, hava alabilen ve rahatsız olmayan kullan-at ürün alternatifi pek bulamazdım. Regl külodu sayesinde bu endişeler ve rahatsızlık yerini konfora ve huzura bıraktı. Bir de yazı beklemeden giydiğim beyaz pantolonum var mesela. Artık müthiş kafa rahatlığıyla giyiyorum kendisini regl olduğum günlerde.

Son olarak inovasyon budur arkadaş diyeceğim regl mayomuz var. Keşke bu teknolojiler daha önce olsaydı dediğim, yaratmaktan gurur duyduğum regl bikini altımız sayesinde artık reglimin hafif günlerinde yüzmek büyük keyif. Güneşlenirken, yüzerken, plaj tenisi oynarken, sahilde kitap okurken gönül rahatlığıyla giydiğim mayomuzun kalıbına da ayrıca bayılıyorum. 

Hala favori mevsimim olmasa da Kiklou ürünleri sayesinde yazı sevme nedenlerim arttı ve yaz sıcağında regl olmak o kadar kötü gelmemeye başladı. 

👙Regl mayosu nedir?
Reglin hafif kanama günlerinde tek başına giyebileceğin, ağ kısmındaki petek dokulu emici katman ve mayo içine konumlandırılmış sızdırmaz katman sayesinde regl kanamanı hızla emen ve sızdırmayan bir mayo/bikini altıdır.

⛱ Ne işe yarar?
Regl olduğunda yüzmen, sahilde güneşlenmen, keyfine bakman için tasarlandı.

Kiklou regl mayosu ve regl külodu koleksiyonu sadece kiklou.com’da 🌿 İncelemek için hemen tıkla.


Bu içerikler de hoşuna gidebilir 😉

Regl ve Hamilelik
Reglden kaç gün sonra hamile kalınabilir, reglken hamile kalınabilir mi ya da hamileyken regl olunur mu gibi bütün soruların cevaplarını sizler için yanıtladık!